Καφέ αρκούδες παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του στοματικού Casanova σεξ, πολωνικά οι ερευνητές έχουν παρατηρήσει δύο εξαρτημένες αρσενικό καφέ αρκούδες τακτικά στοματικό σεξ. Αν και η έρευνα σε ζώα που προορίζονται μάλλον για τη χαρά, το παράξενο έθιμο υπόβαθρο σύμφωνα με τους επαγγελματίες έγκειται στο γεγονός ότι οι καφέ αρκούδες πολύ νωρίς, επέλεξαν τη μητέρα.Οι δύο, που σχετίζονται με το αίμα να μην αρκούδα στέκεται ακόμα, το 2003, γεννήθηκε. Τα ζώα από παιδί ακόμα, νωρίς ορφανά, γιατί τα μικρά σε μια αρκούδα καταφύγιο μεταφέρθηκε στο κροατικά . Έξι χρόνια και 116 ώρες παρατήρησης κατά τη διάρκεια της Agnieszka Sergio, η πολωνική Ακαδημία επιστημών, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους 28 στοματική σεξουαλική δραστηριότητα παρατηρήθηκε και στις δύο αρσενική καφέ αρκούδα.

Casanova βελτιώνει τη δραστικότητα

Casanova βελτιώνει τη δραστικότηταΟ Ζωολογικός κήπος της Βιολογίας Casanova με τίτλο online επιστημονικό περιοδικό δημοσίευσε μελέτη εξηγείται λεπτομερώς στο ερευνητές ” παρατήρηση. Βασίζεται σε όλα τα μεγαλύτερα αρκούδα ήταν το πρόσωπο που έκανε στοματικό σεξ. Το aktiven-zhivot ζώο σε αρκετές περιπτώσεις ο οργασμός κατάσταση έχει (λίγα λεπτά), αυτή η έρευνα για τη σύσπαση των μυών, παρατηρήθηκε και από το γεγονός ότι το ενεργό ζώο (το κόμμα που ήταν ενθουσιασμένος για τα άλλα καφέ Casanova αρκούδα είναι τα γεννητικά όργανα) βρεγμένο κεφάλι οργασμό μετά. Μετά την πράξη της παθητικής αρκούδα, το ελάφι πόδια έσπρωξε μακριά από τα ενεργά μέρη, ή στράφηκε μακριά από αυτόν.

Οι ερευνητές αρχικά παρατηρήθηκε παρόμοια Casanova συμπεριφορά του καφέ αρκούδες, πριν από τη γέννηση εγγραφές που αιχμαλωσία καφέ αρκούδες πεολειξία, ή auto-πεολειχία (όταν τα ζώα το πέος του από το στόμα). Τα ζώα αυτά, ωστόσο, δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς που θεωρήθηκε, επομένως, το αποτέλεσμα ανώμαλη συμπεριφορά ξέρουν στην έρευνα του φαινομένου. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Οι απόγονοι δεν οδηγεί στη σεξουαλική απόλαυση στον κόσμο

των ζώων πολλά μέρη, επίσης, να παρατηρηθεί. Τα θηλυκά λιοντάρια και τσιτάχ στο τελετουργικό ερωτοτροπίας, ως μέρος της, για παράδειγμα, οι εταίροι γλείφει τα γεννητικά όργανα, η θηλυκή μπονόμπο στο ίδιο κοινωνικές Casanova εντάσεις, χρησιμεύει για να το μαξιλάρι. Η τελευταία φορά που η θηλυκή νυχτερίδα παρατηρήθηκε σε αρσενικά γεννητικά όργανα της φροντίδας πίστευαν ότι η σεξουαλική πράξη να επεκτείνει σκοπούς.

Στην προκειμένη περίπτωση, ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους ερευνητές, ο βασικός στόχος είναι επίσης η σεξουαλική ευχαρίστηση, ωστόσο, μια περίεργη παρατήρηση: όλα τα Casanova ενεργά μέρος ήταν ο εντολέας. Οι επαγγελματίες, επίσης, μια θεωρία γιατί θα μπορούσε να αναπτυχθεί αυτή η παράξενη συνήθεια. Τα δύο καφέ αρκούδες, ακόμη και πολύ μικρά, όταν η μητέρα τους είχε καταστραφεί, οπότε ο θηλασμός είναι νωρίς τερματιστεί. Θηλασμός δεν είναι ο μόνος σκοπός του είναι να υπηρετήσει τα μικρά γάλα που παίρνουν, αλλά και το δέσιμο και η άνεση είναι επίσης επιβεβαιωθεί. Ορφανής αρκούδας στο ήδη παρατηρήσει ότι η μητέρα θηλή της αντικατάστασης για το σκοπό του ζώου είναι δική του πόδια, ή τους συγγενείς σας, τα πόδια, Casanova τα αυτιά και σε άλλα μέρη του σώματος του καπνίσματος.

Κάποιοι, ωστόσο, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Οι επαγγελματίες, για παράδειγμα, δεν ξέρω γιατί το μόνο κόμμα που ξοδεύει στο ενεργό ρόλο, γιατί είναι το έθιμο. Η πλειοψηφία των οι ερευνητές Casanova πιστεύουν ότι η περίεργη συμπεριφορά είναι ίσως η αιχμαλωσία αποτελέσματα. Ο καθένας που θέλει να αποτρέψει την εγκυμοσύνη, ψάχνοντας για την πιο κατάλληλη μέθοδος για αυτό. Μια καλή λύση θα μπορούσε να είναι το ξηρό σεξ

Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε το στεγνό σεξ, ίσως έχετε ήδη, ή απλά να ενδιαφέρονται για 100% ασφαλές για σάρκα, σίγουρα πολλά ερωτήματα μπορεί να προκύψουν.Εδώ είναι οι συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το στεγνό σεξ. Ελπίζουμε οι απαντήσεις θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν Casanova είναι κατάλληλο για εσάς.

Casanova ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής

Casanova ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογήςής του ΚαζανόβαΤι είναι η ξηρή σεξ; Το ξηρό σεξ σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι ξηρό φύλων είναι ίσες σε κάθε είδους σεξουαλική παιχνίδια, κολπική Casanova επαφή χωρίς. Για άλλους, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε εισβολή δεν θα συμβεί – όχι προφορική, όχι πρωκτικό, κολπικό.

Πόσο αποτελεσματική είναι η ξηρά σεξ; Η αποτελεσματικότητα της ένα σημαντικό και σοβαρό πράγμα, όταν πρόκειται για εγκυμοσύνη, τις μεθόδους πρόληψης, θέλετε να επιλέξετε. Όπως και άλλες διαδικασίες, το ξηρό σεξ το πιο αποτελεσματικό, το πιο σωστό θα ισχύουν. Το ξηρό σεξ κοντά στο 100% ασφάλεια με το να μείνει έγκυος. Αλλά αν η εγκυμοσύνη Casanova μπορεί να προκύψει, εάν το σπέρμα ή προ-έκκριση του αιδοίου και του κόλπου.

Επιπλέον, στεγνό σεξ, μειώνει σημαντικά κινδύνων του HIV/AIDS και αυτά είναι πάρα πολλά σεξουαλική ασθένεια – εκτός, φυσικά, αν έχετε ξηρό σεξ δεν σημαίνει στοματική ή πρωκτική επαφή. Ορισμένες λοιμώξεις, όπως έρπης ή HPV μέσω Casanova της επαφής με το δέρμα κατά τη διάρκεια των αλιευμάτων. Αυτό κατά το λατέξ και άλλα λαστιχένια προστατευτικά παρέχουν ασφάλεια.

Τα σεξουαλικά παιχνίδια χωρίς επαφή, επίσης, μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες σε οργασμό μάθετε. Οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετική από τη σεξουαλική πίσω επιπτώσεις του κύκλου από τα αρσενικά. Οι άνδρες συνήθως έχουν οργασμό και, στη συνέχεια, συνήθως λίγο μετά τον οργασμό. Σε αντίθεση, οι γυναίκες επαναλαμβάνεται και μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς. Αλλά πολλές γυναίκες δεν οργασμό την κολπική διέγερση. Πολλά διέγερση Casanova της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του οργασμού να πάρει – αν έχετε κολπική συνουσία ή όχι. Οι άνδρες επίσης να απολαύσετε τα στεγνό σεξ – ακόμη και αν και λίγο ντροπαλός με το σύντροφό τους. Το ξηρό σεξ δίνει την ευκαιρία να erotica τους άνδρες και από την πίεση για να περάσεις καλά πρέπει να πληρούνται κατά τη συνουσία Casanova.Πλεονεκτήματα των εφήβων για

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *