Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D για τον κίνδυνο. Ποιος είναι ο ρόλος άσθμα, τον καρκίνο, την κατάθλιψη, τις καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και το σχηματισμό, καθώς και η αύξηση του δείκτη μάζας σώματος σε ανεπάρκεια της βιταμίνης D; Στο άρθρο μας θα μάθετε γιατί η βιταμίνη D είναι ένα από τα κύρια θρεπτικά συστατικά σε μας ποιος μπορεί να είναι σε κίνδυνο, κατ ‘ αρχήν, δεν είναι, και ποιες είναι οι ασφαλείς τρόπους για να πάρετε βιταμίνη D, για να πάρει.

Ποιος είναι σε κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D

διαφημίσεις , Η βιταμίνη D και τα οστά, Η βιταμίνη D, η απορρόφηση του ασβεστίου παίζει σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι χωρίς αυτήν, τα οστά εύθραυστα και αδύναμα. Σε ενήλικες με ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση των οστών και την οστεοπόρωση (οστεοπόρωση). Νέοι άνθρωποι με ανεπάρκεια βιταμίνης D σε ορισμένες περιπτώσεις, ραχίτιδα (μαλάκωμα των οστών).

Μελέτες δείχνουν ότι η έλλειψη βιταμίνης D σε ενήλικες, βρέφη, παιδιά και εφήβους είναι εξίσου έγκυρες. Αύξηση σας βιταμίνης D σε κίνδυνο για ανεπάρκεια εξελίσσεται, αν έχετε λίγο γάλα ή βιταμίνη D πλούσια κατανάλωση τροφίμων. Για παράδειγμα, σολομό ή αυγό.Η βιταμίνη D και καρκίνων

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η βιταμίνη D δεν είναι μαγικό όπλο. Ωστόσο, ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η επαρκής πρόσληψη της βιταμίνης D Στην περίπτωση λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν ορισμένες μορφές καρκίνου (όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου, καρκίνος του προστάτη). Ο καρκίνος εναντίον καλό αυτών των ανθρώπων μπορεί να περιοριστεί, που σε αντίθετη περίπτωση είναι υγιείς, δεν είναι υπερβολικό βάρος και την σωματική άσκηση.
Γιατί είναι σημαντικό σε νεαρή ηλικία; http://fittimi.info/

Υπάρχουν αποδείξεις ότι τα παιδιά που έχει αρκετή βιταμίνη D, για να φτάσει το φως του ήλιου, μέχρι τη δίαιτα, τόσο λιγότερες πιθανότητες να πάρει το διαβήτη. Έρευνα ανεπαρκή επίπεδα βιταμίνης D και βαρύ άσθμα σχέση σκεφτώ για να εξερευνήσετε. Αυτά τα παιδιά με άσθμα που δεν έχουν επαρκείς ποσότητες βιταμίνης D στο σύστημά τους, να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο, και τα φάρμακα.Σε ποια προϊόντα περιέχουν βιταμίνη D;

Το περιεχόμενο της βιταμίνης D σε πρόσθετα τροφίμων

Είναι ένας από τους τρόπους για να πάρετε βιταμίνη D, για να πάρει τα τρόφιμα. Καλύτερα, αν έχετε ήδη την επόμενη μέρα το γάλα στο πρωινό, ως μία από τις καλύτερες πηγές αυτής της σημαντικής βιταμίνης είναι το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Τα ψάρια, ιδίως τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, ο τόνος, η σαρδέλα ή το σκουμπρί-μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης D. ένα κομμάτι βραστό σολομό σχεδόν στο 100% που περιέχει την Συνιστώμενη ημερήσια δόση της βιταμίνης D είναι το ποσό. Το ίδιο ποσό δάσος μανιτάρια 50% περιέχει τη σωστή ποσότητα.

Η βιταμίνη D είναι μια πηγή μπορεί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα, όπως οι κρόκοι των αυγών, το συκώτι, το βόειο κρέας, το γιαούρτι και το τυρί. Όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, συνιστάται στη συσκευασία για τον έλεγχο προϊόντων που μπορείτε να βρείτε σε θρεπτικά συστατικά, να είναι ενημερωμένοι περιέχει βιταμίνη ποσό.

Να σιγουρευτείτε για να πάρετε αρκετή βιταμίνη D, οι ειδικοί, συμπληρώματα διατροφής, συνιστάται να λαμβάνουν. Οι περισσότερες πολυβιταμίνες δισκία 400 IU (διεθνείς μονάδες, συχνά χρησιμοποιούμενες μονάδες φαρμακοποιός) περιέχει βιταμίνη D, που σημαίνει ότι κάθε μέρα ένα ή δύο δισκία αρκετά για το απαιτούμενο ποσό για τους περισσότερους ανθρώπους. Φυσικά, υπάρχουν και τα χάπια, που οι ίδιοι είναι υψηλότερες δόσεις βιταμινών που περιέχουν, κατά κανόνα, ασβεστίου, σε συνδυασμό με.

Πόση βιταμίνη D χρειάζεται;Την απαιτούμενη ποσότητα βιταμίνης D, την ηλικία σας και τον τρόπο ζωής. Η συνιστώμενη ημερήσια δόση, που είναι κατάλληλα για 50 χρόνια σε 1000 IU. Οι νέοι άνθρωποι, κυρίως παιδιά καθημερινά 400 IU βιταμίνης D που χρειάζονται.
Πόσο είναι πάρα πολύ; Υπάρχει ανώτερο όριο στο πόσα βιταμίνης D παίρνετε με ασφάλεια. Καθημερινά 4000 IU είναι το ποσό που εξακολουθεί να είναι ασφαλές, αλλά κάθε εξεταστής μου είπε ότι το όριο είναι σημαντικά χαμηλότερη. Αν και δεν χρειάζεται περισσότερη βιταμίνη D λαμβάνεται, αν ο γιατρός γράφει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *