Δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει τη δυνατότητα να είναι η ανεπάρκεια της βιταμίνης D. αυτό δεν Είναι καλό, επειδή η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την υγεία, για τη διατήρηση, στην πραγματικότητα, ένα σοβαρό κίνδυνο, ότι η ασθένεια μπορεί επίσης να μειωθεί.Αλλά είναι επίσης πιθανό ότι απλά δεν ξέρει πόσα βιταμίνης D θα πρέπει να λάβει. Επίσημα συνιστώμενη 600 IU για τις γυναίκες και για τους άνδρες, κατά κανόνα, οι γιατροί πιστεύουν ότι τα υγιή επίπεδα απαιτεί την ημέρα 2000 IU βιταμίνης D3. Εδώ είναι τα 10 χειρότερα συμπτώματα, για τα οποία η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι υπεύθυνη.

η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει τη δυνατότητα να έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D

Το σκοτάδι, Στο 31000 άτομα που συμμετέχουν στη μελέτη σημειώνεται ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, είναι πιο επιρρεπείς στην κατάθλιψη. Χαμηλά επίπεδα βιταμίνης άνθρωποι έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αισθάνονται κατάθλιψη, κατάθλιψη, όπως το υψηλό επίπεδο βιταμίνης D.
2. Μειωθεί πιθανότητα επιβίωσης του καρκίνου

Εκείνους τους ασθενείς με καρκίνο, που έχουν το επίπεδο της βιταμίνης D βρέθηκε να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης από ό, τι εκείνοι που έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D ήταν η πάλη. Μάχη με τον καρκίνο-είναι πάντα δύσκολο, αλλά αν η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, δεν μπορεί να είναι!
Γυναίκα καρκίνος του προστάτη αναπτύσσεται πιθανότητες, Επιθετική τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη αναπτύσσεται σε 4-5 φορές μπορεί να είναι αυτοί οι άνδρες, των οποίων η βιταμίνη D χαμηλό επίπεδο. Η σχέση δεν είναι σαφείς για τους επιστήμονες και τους γιατρούς, αλλά ο συσχετισμός είναι προφανής.
4. Αλτσχάιμερ και άνοια

Σε αμερικανική άρθρο του περιοδικού, το οποίο για την ανεπάρκεια της βιταμίνης D 53% αυξημένο κίνδυνο άνοιας σε σοβαρή ανεπάρκεια της βιταμίνης Και σε ασθενείς και σε περίπτωση 125% περισσότερες πιθανότητες να πάρει την ασθένεια. Ασθένεια σοβαρή ανεπάρκεια της βιταμίνης Αλτσχάιμερ είναι η διαμόρφωση και αυξάνεται, και 122%.

η ανεπάρκεια της βιταμίνης D μειώνει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος

Η ψωρίαση σχετίζεται με την αρθρίτιδα, Αυτός ο τύπος αρθρίτιδας συνήθως προηγείται η ψωρίαση, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Σε γενικές γραμμές, τα χέρια και τα πόδια στις αρθρώσεις, φλεγμονή των επηρεαζόμενων, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να του ισχίου ή σπονδυλικής στήλης συμμετέχει. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η έλλειψη βιταμίνης D 62% αύξηση από την αρχή της νόσου.

Καρδιακές παθήσεις, Η ανεπάρκεια βιταμίνης D σε άτομα που πάσχουν από 32% περισσότερες πιθανότητες να επηρεάζονται που σχετίζονται με την ασθένεια της καρδιάς. Η βιταμίνη D ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να μπορούν να ξεπεράσουν τη φλεγμονώδη διαδικασία, η οποία, παρεμπιπτόντως, πριν από χρόνιες ασθένειες μπορεί να οδηγήσει.

Φλεγμονή των πνευμόνων, Σχεδόν 2 και τον κίνδυνο ανάπτυξης πνευμονίας, αν τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D. μελέτες έχουν δείξει ότι η έλλειψη βιταμίνης D μειώνει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, ως εκ τούτου, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις υπομονή.
Η σχιζοφρένεια, Σε ασθενείς με σχιζοφρένεια μεταξύ της ανεπάρκειας της βιταμίνης D σε 2 φορές περισσότερες περιπτώσεις από ό, τι στους υγιείς ανθρώπους. Ωστόσο, συγκεκριμένες αιτίας-αποτελέσματος στοιχεία, περισσότερες μελέτες είναι απαραίτητες, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν ποια είναι η σχέση της βιταμίνης D και των ψυχικών διαταραχών μεταξύ των.

Σκλήρυνση κατά πλάκας, Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει κάποια σχέση, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D και νευρομυϊκές παθήσεις, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας και η νόσος του Πάρκινσον. Σε μια πρόσφατη μελέτη και αναφορά ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D επιταχύνει την εξέλιξη της νόσου.

Πρώιμο θάνατο, Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα, δυστυχώς, μπορεί να οφείλεται μερικές φορές σε περιπτώσεις θανάτου των ψαριών. Μελέτες δείχνουν ότι 30 mg/ml σε ποσότητα χαμηλότερη από ό, τι στην περίπτωση μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ενώ ε το ανωτέρω ποσό με ασθενείς συνηθισμένο γραφείο δεδομένων. Σύμφωνα με τους γιατρούς, 50 mg/ml καθορισμένο αριθμό δεν παρουσιάζει κανένα πλεονέκτημα ή μεγαλύτερη διάρκεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *