Οι γνώσεις που θα δώσω δεν είναι μόνο για τους Πελάτες μου, αλλά και σύντομα και την οικογένειά σας. Είμαι η μαμά 9 ετών πριγκίπισσα και το 6-year-old μικρό εξερευνητή 🙂 Κυρίες, που αποφάσισε να κάνει δίαιτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή θέλουν να επιστρέψουν στο σχήμα πριν από την εγκυμοσύνη, μπορεί να υπολογίζει σε συμβουλές θεωρητικές και πρακτικές.Με τη βοήθειά μου κατά τη διάρκεια της μείωσης του βάρους Μπορείτε να πάρετε μια εγγύηση εξατομικευμένη θεραπεία. Κάθε δίαιτα, συμπεριλαμβανομένων και μενού διατροφή υπάρχει και μια άλλη, εντελώς,

λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις, την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής.
Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σχεδιάζω σύμφωνα με τις συστάσεις του Ινστιτούτου Τροφίμων και Διατροφής στη Βαρσοβία.
Από το 2009 οδηγώ Ιστοσελίδα, σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα χωρίς ζάχαρη. Σχεδιάζω προσαρμοσμένη διατροφή για την απώλεια βάρους και θεραπευτικές. Συνεργάζομαι με πύλες ιατρικές παρέχοντας συμβουλές εμπειρογνωμόνων από το χώρο της διατροφής. Είμαι συγγραφέας και συν-συγγραφέας των άρθρων που διαλαλούν την υγιεινή διατροφή.